Nevyřčená láska

Nevyřčená láska

Anotace: Přepracovaná verze...děkuji Mgr. Petru Čápovi:-)

Neustále na tebe myslím,
nemohu se zbavit zvláštního pocitu
a mám všeho plnou hlavu

Nevím, zda tě ta slova potěší,
nemusíš děkovat, nic neříkej,
mám tě rád jako je těžké nedýchat

Vím, že mě vnímáš,
měl bych ti teď vše říct sám
JEN SE MI NESMĚJ
Autor Tomáš Přidal, 23.04.2009
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenni, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí