Cesta..

Cesta..

Anotace: není co říct

Sbírka: můj pokus

Někdy zelená, jindy z kamene
každý den po ní kráčíme.
Někdy je plná štěstí a naděje,
jindy však plná trní a beznaděje.

Na její předlouhé délce
jest plno odboček a lstivých léček.
Nechat se z cesty svést lze lehce
někdy však nemožným návrat zdá se.

Všichni po ní kráčíme
ať chceme, či nechceme.
Kousek cesty se občas svezeme.

Někdo spěchá, jiný vyčkává
jít po cestě je věc tíživá.
Místo lesů, luk a strání
nás doprovází strach a zklamání.

Každý doufá, že brzy slunce vyjde nad obzor,
aby prozářilo a rozjasnilo prostor.
Shání radu, pochopení, pro své trápení.
nikdo neví, kam ho činy zahání.

Projít cestou je zkouškou náročnou
nesmíme se nechat svést každou zatáčkou.
Nutno držet směr a mít na paměti cíl,
doufat v pomocnou ruku tajemných sil.
Autor maedison, 23.04.2009
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Meriel, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí