myšlenka

myšlenka

Anotace: ne všechny sny se vyplní

sedím a přemýšlím, proč vlastně snila jsem
mé sny se smísily s hřbitovním humusem.
Ta černá hlína
teď hladí mou duši
už nebudu jiná
teď už to tuším.
Ten černý humus líbá mé tělo
co po tobě toužilo, s tebou být chtělo.
Veliká křivda, obalená medem
tělo mám proklaté nechutným jedem.
Čerň mě teď laská
smrt už se blíží
mrcha je láska
oči se klíží.
Ležím a přemýšlím oč vlastně přišla jsem
snažím se, nejde to , nemůžu-mrtvá jsem
Autor Lité, 23.04.2009
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Aliklat, Chašmodský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí