Bedna s obrázky

Bedna s obrázky

Anotace: ale říct si stejně nedám a pořád na ní čumim:D

Tři, dva, jedna!
Podivná je tahle bedna.
Pět, šest, sedm!
Lehaj si tam třeb před dům.
Osm, devět, deset!
Čumí na ní i můj baset.

Samý barvy,obrázky se hejbaj.
Fujtaksl – žaludek mi zvedaj!
Prej oči to kazí.
Jsou tam jenom samí vrazi.
Mozkový buňky mi umíraj
a to se se mnou ani nedívaj.

Na co tedy televizi?
Já vám povim svojí vizi.
Je tak na nic až to bolí,
počkejte až vás telka skolí!
Autor Markeťák713, 24.04.2009
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Jamesow, susana načeva, Alasea, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas.

24.04.2009 14:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí