Nevím..

Nevím..

Anotace: nejhorší jsou ty chvíle,kdy vážně nevíte,jak na tom jste a budete:)

Nevím, stojíš?
Nevím, mlčíš?
Nevím, brečíš?

Nevím, stojím.
Neb kroků svých se bojím.
Nevím, mlčím.
Však uvnitř sebe skučím.
Nevím, brečím.
Na kolenou před vámi klečím.

Nevím,zda mi odpustíte.
Vy dvě soudit neumíte.
Hned vinu mi dáte
a pak si mě nevšímáte.

Nevím, stojím?
Nevím, mlčím?
Nevím, brečím?
Autor Markeťák713, 24.04.2009
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Jamesow, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí