osobnost

osobnost

Anotace: .

opředeš mě osobností
černou,tmavou,matoucí
beze lží a bez bolesti
v duši cosi chladnoucí

umlčíš mě svými sliby
lež v nich lehce objevím
vím i já mám chyby
ale o jiný zájem nejevím

zaslepená láskou v tebe
nevnímám tvý neřesti
tvůj pohled mě stále zebe
lebedím si v neštěstí
Autor Janis Joplin, 24.04.2009
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí