Havran

Havran

Anotace: .

Havran, co létá bez cíle.
Havran, který nemá co žrát.
Havran, co hnízdo své nemine.
Havran, co umí se bát.

Havran, co liší se od havranů.
Havran, co má své názory a hlavu.
Havran, letící rovnou za nosem.
Havran, co často je potem orosen.

Havran, co hledá nové hnízdo.
Havran, který pro mě je hvězdou.
Havran, kterému chtěla bych křídla přistřihnout.
Havran, který nesmí se rozplynout.
Autor Twisted, 24.04.2009
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: sei to do, Anne Leyyd, Syala, saintojimmo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu! Zajímavá báseň! ST! Piš dál! :)

26.04.2009 20:42:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí