Láska

Láska

Anotace: ...

Umíš mi úsměv na tvář dát,
dokážeš mě rozesmát.
Dokonce když sem zkoro nadně,
ty působíš na mě zkrátka kladně.
Pak řekneš jen, vše bude dobré,
uvidíš a plamínek naděje ve mě rozvítíš.
Ten plamínek naděje,že pro mě i možná tu štěstí je.
Vyjádřit vdečnost mohu jen,jsi pro mě zkrátka zázrakem.
Autor Niquitka, 24.04.2009
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná Michaela

24.04.2009 18:36:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí