žijeme tam, když se nám nedaří odletět

žijeme tam, když se nám nedaří odletět

Anotace: ó... Krutosti Slepých Nadějí... jen Tobě - z nouze o klid

Kdesi v zemi zhaslých sluncí
Kde mlha dusí obrys dálek
Svůj koráb topí sami mořeplavci
Nad beznadějí neskončených válek

Tam, kde vůni síra čeří
A něha oděna je barvou pláče
Tančí jen ti, co stále věří
Jen v sílu, kterou zrada skáče.

Kde vlny bijí o úsměv tváří
A polibek patří skalisku,
Tam místo hvězd jen bázeň září
Všem srdcím, co jsou na blízku

Kde... ?
Kdesi...
...na planetě Zemi
Autor Patěnka, 24.04.2009
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: Dota Slunská, Zelená okurka, démon zatracení, Radek.oslov.Šafárik, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyborne mihotave obrazy, tu mizi, tu vystupuji v ostrych obrysech.

11.06.2009 21:50:00 | Dota Slunská

Tak já to spojím: Jsi krásná a šikovná:D

08.05.2009 10:36:00 | démon zatracení

neskutečně krásné

03.05.2009 14:42:00 | Radek.oslov.Šafárik

Jsi šikovná.

24.04.2009 18:01:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí