Čekání

Čekání

Anotace: ONLY ME CAN CHANGE MY LIFE. ANYONE ELSE WILL NOT DO IT FOR ME. BUT THE BIGGEST MISTAKE IS TO STOP TRYING IT.

Tiché zvuky klavíru,
černé prsty na bílých klapkách.
A hnědé boty. Už ošoupané –
- rozedřená kůže. Na zlatých pedálech.

V klubu na barové židli,
zašlé věkem.
Blody Mary pít.
Poslouchat černocha za klavírem.
A mrazení v zádech.

Co přijde? Kdo?
Kdy a kam?
Spása? Čekám.
Ráj. Apokalypsu.
Pohroma. Záchranu?
Něco? Někoho?

V klubu na barové židli.
Zašlá je věkem. Odřená od hostů.
Zas tu jsem.
Blody Mary? Dnes ne.
Whisky s colou.
A pij dál. Až do dna, můj příteli.
A čekej se mnou.
Na koho?

Přijde… Už a chvíli tu musí být!
Kdo?
To nevím… Ale přijde! Už brzy… Musí!
Přijde kdo? Co?
Nevím…
A víš ty vůbec něco?
Změní můj život.

V klubu. Tam daleko u hranic.
Na barové židli sedím.
Už věkem zašlé,
dávno prosezené.
A s roztrhaným potahem.

Dnes jen whisky, barmane.
Černoch za klavírem.
Černé prsty, tančící smutný jazz,
na bílých klapkách.

Nepřišle.
Čekám už mnoho let.
Jsem blázen? Možná.
Ale PŘIJDE!

Já to vím…
Autor Veverushka, 24.04.2009
Přečteno 321x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, litermaso, susana načeva, ilona, Miroslav Možný, Vlk v rouše, Carver, Holis, Barčín, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

19.05.2010 00:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí