Symfonii o lásce....

Symfonii o lásce....

Anotace: .....

Krásnou jako v pohádce,
Symfonii o lásce,
Napíšeš si sám…

Než však začneš psát
Věz, vrtkavá je štěstěna,
Nechytíš ji sám…

Osud svůj s jiným jsi spojil,
Duši vlastní druhému zaslíbil,
Ve stáří už nejsi sám…

Nyní život začíná,
Zakládá se rodina,
Konec dní, kdys byl sám…

Ve dvou životem jít,
Sen svůj každý den žít,
Lepší než být sám…

Dítka rostou jako z vody,
Čím dál vyšší zdají se být schody,
Byl jsi někdy sám?

Kdysi dávno mlád jsi byl,
Však lásce život zasvětil,
Kdo lituje ten ztracen jest,
Láska bude vždycky kvést…
Autor GrandStep, 24.04.2009
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí