Vločka a slunce

Vločka a slunce

Anotace: +bez originálního nápadu na anotaci+

Sbírka: Příběhy z popravišť a hřbitovů

Ztrácím se, uvězněna v ledu
slz, co nikdy z očí netečou.
Nedýchám, pohřbena ve sněhu
bílém, jako když nevinnost vysvlečou...

I když mě okolní zraky míjí,
stydím se, promarnic lásku lidí,
a malé klubko hadů, v srdci se mi svíjí,
strachy, že můj stín mě dobře vidí...

Schovávám se ve stínu,
proklínám svoji vinu,
doufám v nadeji odpuštění,
však utápím se v zapomění.

Sněhová vločka po slunci toužila,
po slunci, co pro ni zemřelo.
Smrt kolem ní pořád kroužila,
a provinilectví v ní vřelo.

Nikdo si jí nevšímal, nikdo nechápal,
cit, co vedl její ruku a po krku drásal,
kunai, co přesekl nit života,
vše zastřela nevinná nicota.

Nikdo nečeše havraní vlasy,
ústa už nikdy nepromluví,
smutek spálil její krásy,
jen dvě mrtvoly po řece plují...
Autor Juliete, 24.04.2009
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Alasea, no.signal, Házté, jedam, veronicie, Kapka, Květka Š., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, chytne to za srdce...

26.04.2009 21:01:00 | veronicie

to je smutný, bolavý... ale velmi procítěný... prostě ST... vážně se ti to moc povedlo, jsi šikulka!

24.04.2009 22:27:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí