moly z Kutné Hory

moly z Kutné Hory

Anotace: ,,

Na večírek honorace
do luxusní restaurace
přišla zvláštní delegace
..bez pozvání
u vchodu šatny za dvě stovky
odložili rádiovky
a teď všichni do síťovky
něco k snědku shání

Hostitel jak socha stojí
pozoruje v tomhle roji
jak pět důchodců z Kutný Hory
odlehčuje švédský stoly

Šunka,koňak,kaviár
šampanský a kuřat pár
síťovky jsou přecpaný
hosti civí užasle
zbyl jenom pstruh na másle
po těch hostech nezvaných

Policie
vyšetřuje tohle story
jak důchodci z Kutný Hory
chovali se jako moli.
Autor zenge, 25.04.2009
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., WAYWARD, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U zdi stojí švédský stůl
u něj cpe se český vůl
pupek se mu vlní
igelitku plní...

25.04.2009 12:44:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí