Droga

Droga

Anotace: Ale jde to i bez tebe

Droga

Padla rosa z rána,
vůkol bylo ještě šero,
pod rouškou tmy přišla nečekána,
nikým nepozvána,
neptajíc se, jen si vzala,
život dítka bezbranného.
Né, ty ne dcero má,
proč i ty jsi podlehla.
Za živa do hrobu dána,
zbyla už jen smrti brána.
Prázdná schránka kdysi těla překrásného,
dnes jen zbyl jen stín děvčete schátralého,
Peklu zaprodána již, ulicemi jen se toulá,
z drogy jen ji zbyla mříž,
co celý život dokonale bourá.
V pozadí se ztrácí kamarádi i škola,
teď ji zbyla jen ta droga.

FeaTir
Autor FeaTir, 23.10.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mně se to moc libi...
jo,drogy sou ty nejvetsi *****, ale hodne lidi to asi nechape

10.07.2006 07:31:00 | Nyja

Přesně tak,skvělá myšlenka ale zakončila bych to jinak..

02.07.2006 18:09:00 | reklamaNAsny

Dobrá myšlenka, zpracování pokulhává...

25.10.2005 09:31:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí