Zbytečný den

Zbytečný den

Anotace: 10.února 2009, na sklonku zbytečného dne

Chtěl bych zažít smrt, chtěl bych si s ní povídat
chtěl bych se dotknout jejích nicotných záhybů
chtěl bych zjistit, zda se dovede odevzdaně smát
chtěl bych se vcítit do svého posledního pohybu
skrze clonu jantarové oblohy odhalit pravdu

Chtěl bych skočit z toho nejvyššího mrakodrapu
jaký pocit by se mi vloudil do myšlenky poslední?
chtěl bych zažít to štěstí, že již všechno chápu
a pak se rozplácnout na asfaltové peřině polední
skrze clonu modravé oblohy odhalit pravdu

Chtěl bych se předávkovat tou nejčistší drogou
jaké obrazy by mi skýtala aura cesty smrti?
chtěl bych se nechat pohřbít tajemnou Gangou
jaké je skončit ve skryté a zapomenuté drti?
skrze clonu nefritové oblohy odhalit pravdu

Chtěl bych vypít ten zatraceně pomalý jed
a zapisovat si své pocity nejniternější
běžet nahý Aljaškou a líbat na rty led
pro tisíc smrtí je jeden život málo
skrze clonu zarudlé oblohy odhalit pravdu
je nemožné…
Autor démon zatracení, 25.04.2009
Přečteno 255x
Tipy 10
Poslední tipující: Striptérka, Stoneman, kikis, lucajda89, Bíša, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sebedestruktivní. Chápu...

27.04.2009 18:57:00 | kikis

Působí to na mě až děsivě...

25.04.2009 17:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí