Vlastní slova

Vlastní slova

Anotace: která jsou umocněna alkoholem...

Nad duší, vysoko a zároveň daleko,
proti dobrotě, v ohromném koutě,
bez strachu a bez náznaku lítosti,
ke stehnům se v objetí snažím dostat.

Se slzou nad jediným víčkem,
modré oči se srážejí v rampouchy ledu,
protože doteky těla už nejsou co bývaly,
v dobách kdy k sobě nejblíže jsme si měli.

Protože oči už nenesou dětskou nevinnost,
a na prsou první otisky polibků,
v ústech jazyk, který není tvůj,
a v klíně překvapení, které už jsi nečekala.

Vlastním slova, která mohu na papír nanést,
tj. úplně celé co vše zmohu,
jejich těla jsou pouze její,
a duše se zpovídá z toho bohu.
Autor Láďa, 25.04.2009
Přečteno 227x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Churry, Indigo, Emira, Bíša, Terčisko, Tacca, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí