Slzy padlých andělů

Slzy padlých andělů

Anotace: ... Déšť...

Kapičky, jak slzy teplé,
bloudíc letní krajinou.
Jedna kapka narodí se -
následuje za jinou.

Padají z nebe na zem,
padlých andělů slzy.
Někdy přejdou mrazem,
ale teď je ještě brzy.

Je léto -
teď padají teplé.
To Zima má za úkol dělat z nich sníh.
Jsou to kapičky po mé tváři steklé,
na které teď usadil se smích.

Nesměji se štěstím,
jen pro tenhle okamžik.
Promáčená tančím v dešti
a nemám nad vším otazník.

V promáčených šatech,
bosa jako víla.
Smutná jsem byla,
teď vrací se mi síla.
Autor Sýkorka07, 25.04.2009
Přečteno 416x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Kristýnka15, nejsembásník, Douša, Emira, anděl s modrými křídly, Flamy, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že bych konečně mohla dát st?

26.04.2009 21:57:00 | nejsembásník

krásné a ta poslední část mi udělala velkou radost...

25.04.2009 18:29:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí