Špatný krevní oběh

Špatný krevní oběh

Anotace: všední realita ?

Ať měním polohy
jak měním polohy
furt zima
na nohy

Už se dost vztekám
funím a hekám
až skončíš
čekám

Třesu se nervózně
cítím se fakt hrozně
vrcholíš
famózně

Až se zas odvalíš
jistě mě pochválíš
a pak si
zapálíš
Autor Mische, 25.04.2009
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí