Toužím

Toužím

Anotace: po něčem,každý toužíme

Toužím najít stín,
ve kterém bydlíš.
Toužím uhasit splín,
ve kterém mě vidíš.

Toužím najít dušičku,
kterou jsem ztratila,
Toužím najít růžičku,
kterou jsem vyhodila.

Toužím najít sebe,
bez tebe jsem nic.
Toužím najít nebe,
kde hvězd je víc.

Toužím po světě,
kde jen láska je.
Toužím po životě,
který mě rozesměje.

Toužím,proč vlastně toužím,
abych šťastná byla,
tak se s tebou zas loučím,
znova jsem se zamilovala...
Autor Izzik, 25.04.2009
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí