Jen ten jediný

Jen ten jediný

Anotace: vzpomínka na pana Dokonalého....pár lidí ví, kdo to je=)

Sbírka: Střípky mého světa II.

Dav lidí kolem nás,
Přesto sál je prázdný.
Jako-by zastavil se čas,
Přece je nám večer krátký.

Jen ten pohled,
Letmý dotek šatů.
Jak bychom se znali sto let,
Nad svým srdcem ztrácím vládu.

Jeden tanec, jen ten jediný,
Přece vzpomínka navždy zůstane.
už zvon kostelní z dálky zní,
každý z nás se pryč rozejde.

Nekonečný proud času
Unesl ty chvíle krásy.
Teď zní mi v hlavě ozvěna tvého hlasu,
Nikdy už neuvidíme se asi...
Autor Dark Angelus, 26.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí