Čekáni na smrt

Čekáni na smrt

Čekám sám v dolinách ticha,
za černé noci, bez tlejících hvězd,
čekám tam, kde nevoní síra,
i přesto slepec usíná v hloubi prázdných cest...

Čekám na dar úsvitu,
jejimž je smrt,
čekám na zrození plamenů,
které spálí můj svět...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 26.04.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Emira, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude líp
:)

26.04.2009 12:45:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí