Tvá modrá nálada

Tvá modrá nálada

Anotace: věčné téma...

Sbírka: Co?

Tvá modrá nálada

Tvá modrá nálada podává mi ruku.
Z té mohu číst,
jak dlouhá bude cesta naše.
Začínám se topit v duši tvý,
tak hoď mi kolo záchranný.
Nebo nechám prorůst tvé kořeny mnou
a pouť naše bude hrou,
která nezná jen bolesti.
Hoď kostkou,
ať hra už může začít.
A jeden v druhém se můžeme smočit
kapkami, které naplní pohár
k uhašení žízně zamilovaným.
Autor Lady L, 26.04.2009
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Bíša, maranika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané

27.04.2009 06:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tuhle bych si dokázala představit jako písničku :)

26.04.2009 17:15:00 | Jajas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí