Seznámení

Seznámení

Anotace: (a mon petit chameau)

Když jsem Tě poznala - to bylo dávno
Byl jsi jako každý jiný.
Jako každý jiný, avšak v jedné chvíli,
hned jsi byl neobyčejný.

Žádná minuta bez Tebe nebyla šťastnou
a každá s Tebou se stala krásnou.
Však teď jsi pryč a co mi zbylo na ten čas?
Jenom vzpomínky, a i ty jednou vezme ďas.
Autor A'tuin, 26.04.2009
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Liter potřebuje nové mladé tvůrce...

20.04.2010 23:10:00 | Bíša

Díky :)

05.05.2009 20:00:00 | A'tuin

...vítej na Literu :)

26.04.2009 17:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí