Nehledej chudáku, nehledej králi...

Nehledej chudáku, nehledej králi...

Anotace: Několik týdnů stará a ne moc dobrá věcička.. Úplně jsem na ní zapomněla, je to jen pár poskládaných myšlenek..

Pár řádky chtěla říci mnoho,
stále však nenalézala slov,
popsané stránky neřekly víc,
než že se zbytečně trápí.

Jedinou větou tak můžeme říct,
co ona nedokáže víc,
složité a přeci tak snadné,
jediné slovo-MILOVAT.

Měli jí to říci již dávno,
zbytečně nebloudila by v myšlenkách,
mnoho let hledala marně,
ztratila i to, co nikdy nenašla.

Vy jež jste konečně pochopili,
že nejdražším na světě je láska,
přestaňte hledati, žijte přec dál,
najde vás ať už jste chudák či král.
Autor Jamesow, 26.04.2009
Přečteno 277x
Tipy 16
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Isquieasuus, WAYWARD, Holis, kikis, Allainila, Alasea, Bíša, septemberSax, Jitinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nakonec možná i víc než chtěla...

26.04.2009 21:31:00 | Jamesow

A přece pár řádky řekla mnoho!

26.04.2009 20:33:00 | septemberSax

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí