Divný sen

Divný sen

Anotace: Pohádky nikdy nekončí dobře...

Otevřená,
a přesto uzavřená.
Do rána rozněžněná..
Po našem snu náhle tak opuštěná...

Už není žádný bílý kůň,
princ ani princezna.
Tohle totiž nebyla vůbec pohádka.
Princ to vzdal na osmistém schodišti
a princezna leží dál ve věži.

Až se probudí ze stoletého spánku,
dostane ve škole špatnou známku.
Pak vyjde ze školy, kde na ni nikdo nečeká..
Možná ji jen jeden skřet poleká.

Pak uteče zase do své věže,
a tam potká.... ? ale kdeže!
Zůstane dál osamělá,
protože její budoucnost je potemnělá.
Autor Jitinka, 26.04.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí