Povídej...

Povídej...

Anotace: ...jestli tě má někdo rád?

Tak trochu sám
na dně studny
opadávám
zbavuju se bláta starých špatných věcí
zbavuju se zrezivělých klecí
a propršených dní.
Ten dnešní, ten byl poslední.

Teď, zvečera, vychází slunce
prodralo se mraky
a svítí na mě, na tebe taky.
Tak povídej...

Povídej, co bys ráda.
Povídej a nevšímej si té vody
to jen ryby šplouchaj, šťastny ze svobody
jako já, jako ty.
Ony taky povídají, nedělají drahoty.

Nestyď se a mluv, už ses toho naposlouchala...
Posloucháš od mala
od babiček ses naučila pohádky
a teď je na tobě, abys je dávala
dál. A třeba mně.

Tak nemlč už, vždyť víš, taky rád poslouchám.
Aspoň si pak nepřijdu tak sám
když vedle mě nekdo mluví.
A když nebudeš mluvit, chyť mě aspoň za ruku...
ať vím, že tě mám.
Autor Bůchví..., 26.04.2009
Přečteno 357x
Tipy 25
Poslední tipující: klara07, Holis, Alasea, Kubino 2, Kapka, Lady Carmila, destovecka, Verena, labuť, malá čarodejnice wiggová netopýrková, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk by ani nevěřil, kolik existuje lidí s podobnými myšlenkami ...

22.05.2009 21:53:00 | Ta co te ma v krvi rozpusteneho

Nádherná...

...závidím ti :-)

27.04.2009 09:56:00 | Lady Carmila

ST* ...dostalo mě to...musím si ji přečíst znovu... fakt bomba

26.04.2009 22:27:00 | Verena

teda...to je bombový, pokus budeš psát pořád ve stejnym duchu, tak se mě jako čtenářky jen tak nezbavíš...

26.04.2009 21:22:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Kdyby za nic, tak tip za první sloku - nemá chybu.

26.04.2009 20:40:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí