Poslání

Poslání

Anotace: západ slunce nad panelákem kdesi v dálce...

Zelená je tráva,
uprostřed betonovýho sídliště.
Jak krásný je tu západ slunce.
Skoro je to k nevíře.
Žijeme ve středu dění,
tam kde špínou všechno voňí.
Kde do nebe místo stromů,
rostou paneláky.
A kde místo jelenů,
jsou všude
...stejný baráky.
Šedivá je tady v modě.
A stejný lidi městem chodí.
Stejný lidi...jiný vize
Možná je zastihla krize.
Nikdy tady není ticho...
jakože to uplný...
Večne venku děti křičí,
milenci se hádají.
V noci tu opilci zpívaj,
alarm co psy v noci zbudí,
štěkaj pak do rozednění.
Auta,vlaky,metropole...
Všechno stejnou notou hraje.
Lidi vstávaj a pak zas spí,
to je jejich poslání
Autor urcite.me.neznas, 26.04.2009
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Grungerr, strašidýlko-střapatý, Kapka, Mbonita, Petbab, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak...na sídlišti, pěkně výstižné.

27.04.2009 11:39:00 | Kapka

nerýmuje se to... jestli nemělo, tak je to super; jesli mělo, tak je to stejně dobrý... budu si představovat, že nemělo :) ...má to něco v sobě - atmosféru, slova, něco... pěkný

26.04.2009 23:17:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí