Tak kdy?

Tak kdy?

Anotace: kdy se probudím?

Tak kdy?

Mám v rukou třas
A klepou se mi nohy
Ztratil jsem hlas

Na prstech skvrny
Od kouře žluté
Jsou jistě patrny

Tak kdy už se probudím
Kdy už přestanu snít

Má mysl, mozek můj
Co mam v hlavě?
Jenom koňský hnůj

Mé smysli hnuté
Mé oči bez lesku
Myslím na vše kruté

Tak kdy už se probudím
Kdy už přestanu snít

Křičím všemi směry
Ach ne. Proč, Proč?!
To však nikdo neví

Kašlu krev každý den
A už vím to hlavní
Že tohle, není sen
Autor Arthur Bimbaud, 27.04.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Strixa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Francouzští proklatí básníci by byli radostí bez sebe. Jako když to napálíš přes kopírák... Některé momenty jo*

27.04.2009 00:10:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí