Tam kdesi nahoře

Tam kdesi nahoře

Anotace: Napsáno v těžké chvíli

Sbírka: TOBĚ

Svítí tam kdesi hvězda,
která se mi vůbec nezdá.

Svítí tam světýlko,
září jen malinko.

Díky za tu zář,
vloudil se úsměv na tvář.

Plamínek něžně plápolá,
anděl nás jednou zavolá...
Autor Jarka, 27.04.2009
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Meriel, Květka Š., Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí