Pozůstalost

Pozůstalost

Anotace: Vezměte si kdo co chcete...

Ať někdo jiný
zcelí mé básničky,
na papír vytiskne,
složí z nich písničky
a já jiné napíši...

Tohleto není
o pomoc o volání,
je to jen chabého člověka doznání,
o vlastním selhání.
A já jiné napíši...
Autor Tomáš~2, 27.04.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwushak..., Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí