Všem

Všem

Anotace: ...urvaná ze řetězu...

Všem, kdo chtějí vidět,
věnuji obraz z písku,
vítr ho rozfoukal,
do všech koutů pokoje...

Všem, kdo mají duši,
a vědí, co je mandala,
věnuji tenhle obraz,
co zpodobňuje snění...

Nic už není to, co bývalo,
a je to tak dobře...

Všem, kterým blázni neublíží,
přehnanou svobodou,
věnuji tyto řádky
psané v slunci u Labe

možná jsou hloupé, a možná ne,
věnuji je i těm, co nechtějí je,
všem, kdo mají oči,
aby viděli lépe než já,

že slunce koupe se v trenkách
na břehu pod papučí
a vítr fouká servilně
až rozfoukal životní dílo...

Všem, kteří vědí,
co se mi na břehu zdálo,
věnuji tuhle báseň,
jestli je to ona...
Autor voedor, 27.04.2009
Přečteno 215x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Churry, Mario de Janiero, labuť, Bíša, Mbonita, kikis, Radek.oslov.Šafárik, enigman, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I kdyby nebyla, je stejně působivá, no krásná "o)

30.04.2009 17:22:00 | Churry

zajímavé

27.04.2009 18:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

je...

27.04.2009 17:40:00 | enigman

st

27.04.2009 17:20:00 | WAYWARD

...u Labe, mandala - objí je mi blízké...celá je krásná, dík. ST!

27.04.2009 15:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí