chřipka prasečí

chřipka prasečí

Anotace: ..

Chřipka prasečí
jak bobky zaječí
trousí se po Evropě
hysterky zaječí
držte je v zajetí
zapalte v ropě
jděte dál od plotů
dyť mají teplotu
šli v stejný stopě

V Mexiku podél Ria Grande
a po úpatí
eine simulante bande
nadávky do hejna
jen klistýr Grunsteina
na ně platí

A dráty ostnatý
zavřený hranice
zrušený letiště
zašprajclí silnice
výjezdní doložky
žádný štráchy
a Broňi..limošky
na proplachy

Snad nás to ochrání
říkala na ranní
jedna paní

..za komoušů to nebejvalo!
Autor zenge, 27.04.2009
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborně! Za komoušů nebejvalo NIC!!! A přesto měli v palici HIC. Aby to uhlídali, bratrovi Rusovi všechno včas dali, co na tom, že lidi krev srali...

29.04.2009 00:25:00 | rybí prdy

Kdo ví, co všecko bylo, co je teď a co ještě bude... za svinstvo.

27.04.2009 17:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí