starej vor

starej vor

Anotace: ,,

Jen tak si pluji mezi moři
jsem vor Šumavy Klostermanna
mění se vlády,města boří
ale pro mne jsou stejný
všechna rána

Bez ráhna věčný
jako Trojská unce
jsem nebi vděčný
za každý východ slunce
zkrápěný deštěm
bičován větry
jsem tady ještě
a nikdo nevysvětlí
...mou dlouhověkost.
Autor zenge, 27.04.2009
Přečteno 192x
Tipy 21
Poslední tipující: ziriant, Holis, Zasr. romantik, Mario de Janiero, Házté, labuť, Mbonita, Kapka, Jana M., enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...občas se divím
že ještě civím do světa
že ježtě nespadla roleta...ST!

28.04.2009 18:27:00 | Mario de Janiero

Mno vidíš... velmi dobré!

27.04.2009 17:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí