Ona a On

Ona a On

Anotace: Příběh mí nejperfektnější kamarádky, která je stejná jako já snad uplně ve všem.

Ona .. a on...
Vůbec se neznali
Na slunci se
sympaticky pozdravili...

Prazdniny co natropí!!
Neuběhl ani týden
Rychle se zami...
Kde žiješ člověče???


On pro lásku
klečel
u nohou
hrdě nehrdě
jeji srdce dobýval
Trpělivě naslouchal
naříkání

Dotěro dotěrný!
Lásku ona nehledá!!

Časy plynuly
měsíce pluli

Nejlepší kamarádi
však chléb co žizeň má
nevystačí
drahá!

Pochopil že tady
lásku
a stálou??
Ach.. kde žiješ člověče..
Obrátil se čelem zády

Ublížený
srdce na tři zámky
Vzdal své velké snahy
Však ona ho chce zpátky!!!
Autor Thesssinka, 27.04.2009
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Juraj Hrom, Vlk v rouše, Bíša, Sarishka, Chancer, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak je to všechno naruby..no jo :-)

27.04.2009 18:27:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí