Vír v kýblu

Vír v kýblu

Anotace: povídková

Vír v kýblu
vejrá na mě
kalným zrakem.
Točí se dlažba
pod botama.
Vtom mocné rámě
mokrým hadrem
osmetákované,
zvedá ze země
má kolena.

"Uklidněte se,
paní uklízečko,
jen hledám místečko,
kde nakopnu tenhle prašivej život.
V chodbách ústavu
ztratili mou kvalifikaci být člověkem,
ti nestoudně soudní lidé.

Dal bych si pivo
a kus šťavnatý roštěnky -
posloucháte mě vůbec?
A Harleye, stříbrného
se čtyřmi laufy
to bych chtěl.
Vás je tu paní škoda,
ždímat špínu
a škrábat žvýkačky z futer.
Nešla byste se mnou?"
...
"Kdo tu je blázen,
ty bábo hloupá,
běž si klidně sama!
Stejně za chvíli přijde delegace Indů,
chtějí koupit nějaké slony,
to zíráš, co?
Mají stejnou barvu jako ty tvé hadry,
ti sloni, ...škyt!
Prej došlo pivo...Paní, kde jste?"

"A kdo sem dal ten kýbl, kruci..."
Autor Taog, 27.04.2009
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, kavec, vapiti, enigman, Dota Slunská, labuť, Tacca, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Necekane. Je s podivem, co vsichni umite vytvorit:)

27.04.2009 22:41:00 | Dota Slunská

..díky za pozvednutí nálady..:-))

27.04.2009 20:43:00 | Tacca

zajímavý text
hlavně nebrknout...o tem kýbl:-)
ST

27.04.2009 20:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí