Zklamání

Zklamání

Anotace: tak toto období mám šťastně za sebou

Studené doteky
Mrazí za nehty
V tichu
V hříchu
Dlouhý čas
Spojil nás
Z nenadání

Marné hádky
Černé pátky
Ublížení
Ponížení
Bez tíže
Potíže
Lásku hledání

Heboučce
Miloučce
Pomalu
Zezadu
Cítím dech
Na těle
Jak pálí

Červnové večery
Společné západy
Smutno je
Ticho je
Prázdnota
nicota
hoří

Tvá dýka
V mých zádech
Autor Ja-Mijina, 27.04.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí