Fotoaparát

Fotoaparát

Anotace: 12.února 2009, toulka bílou pustinou

Jel jsem na běžkách bílou pustinou
Zdolal jsem pole, překonal jsem louky, sjel sem les…
V polovině cesty jsem si uvědomil, že vlastně nevím kam jedu
celá ta cesta mi až moc připomínala můj dosavadní život

Vzal jsem si sebou fotoaparát a udělal jsem věru dobře
Zachytil jsem jeden malý snímek, ale to mi ke Štěstí stačilo
Nad kopcem se vznášely mraky skrz které prosvítalo slunce
a dohromady to vytvářelo dokonalý obraz, kvůli kterému stojí
za to zastavit se a pokochat se tou krásou
neumím to popsat, proto jsem to vyfotil

Nebyla to dlouhá cesta, ale měla pro mne velikou hodnotu
v rámci vesmíru to neznamenalo nic
absolutní prázdno
ani tma, ani světlo
NIC
Autor démon zatracení, 27.04.2009
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Stoneman, Lilly Lightová, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, líbí st

01.05.2009 17:06:00 | Stoneman

Povedená jako vždy ...
ST

28.04.2009 12:55:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí