smrt

smrt

Anotace: ...

Čekám s pivem u ksichtu
na poezii fantastickou
a ty slova jsou občas břečkou
když duše do hoven upadne
chceš utéct smrti v poledne
smrt je holka bezpohlavní
ale není špatná na líbání
rande si s ní nedomluvíš
ale když přijde tak valíš tančíš
chleba plný salámu
jeden kousek pro dámu
jsem tu prostě na flámu
a ona piča v pyžamu
a ty její oči jak po noži
rána, jak krvavá rána
a já s pivem u ksichtu
budweiser kozel
sitnan bažant
veltlínské zelené
sauvignon, tabák
Autor raďo, 27.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Unyle Pěl, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš ostře hochu
dej bacha na Nikitu
aby jsi neměl básně
samý hvězdičky
to víš cenzura
trvá

06.05.2009 16:26:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí