Nový věk

Nový věk

Anotace: Každý člověk za sebou něco zanechává, odkaz těm, kteří příjdou. Svůj svět si tvoříme sami, jeho podoba je závislá na našich činech...

Pod nohou klikatou cestu,
kroutí se, svíjí jak had,
tvoříme život jak bustu,
měníme snad tisíckrát.

V dlaních svých torzo života
a v hlavě celý svět,
čas vrásky v tváři počítá
a účty vrací zpět.

Neboj se dláto do rukou vzít,
do kmene svého vytesat,
stopy, jež nesmyješ a prostě žít,
radovat, tvořit a milovat.

Každý je umělcem svého nitra,
malířem krásných myšlenek
s příchodem každého nového jitra
tvoříme společně nový věk.
Autor Akrij8, 27.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, Ariella13, Indigo, LucQa, deuxEm, danav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi anděl nového věku...

01.05.2009 22:47:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí