Pomluva

Pomluva

Anotace: ...

Zjistil jsem že si někdo kdo si nezaslouží důvěru mou,láska která byla mezi námi byla jen hra a já byl postavička hlavní.To co si mi udělala to si neměla.Si ta která chce vše přirozené,dokonalé,ale to nejde máš smůlu já sem na žebříčku jako první,ty si hodně pozadu.Za ti tvé pomluvy bych tě do hnoje měl posadit nebo kulku prohnat ti hlavou,ale já sem ten první a ten nedělá takový sviňárny.Tímto to končí a ty se strať nechci tě vidět už nikdy.Je konec vyhrál jsem.
Autor Proof, 23.10.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak mi není jasné, kdo je tu vítěz... :-(

24.10.2005 15:06:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí