Jsme tady

Jsme tady

Anotace: Nová doba, doba nová

Chtěná a toužící
Noc po noci vzdychající
Za tebou, pro tebe
A když hladívá mě někdo
Kdo hladit by mě neměl
Myslím na tebe
Prosím tě, věř mi
Snad hříchem není
Být radostí druhých
Když mít tě nesmím
Když mít mě nesmíš
Odpusť mi
A dál mě miluj
Jako kdybys neviděl
Nevěděl
Autor Pingvín, 28.04.2009
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí