Život s tebou

Život s tebou

Anotace: Je to už troškuu starší dílko, ale nevadí

Žiju s Tebou už docela dlouho
Miluji tě nebo nenávidím
Trávím s tebou svého času mnoho
Vytrácíš se, když sním?

Krása i Ošklivost
Radost i Zlost
Moudro i Hloupost
Mám Tě už dost?

Život mi ničíš
Dáváš mi pochopení
Do uší mi křičíš
Dopřáváš mi snění

Má podpora – má záhuba

A přeci Ty jediný mi zcela rozumíš
A jen ty o mě všechno víš
A až budu sama, zbudeš mi jen
Ty

Denně mě trápíš
Dopřáváš mi radosti
Občas mě nesnášíš
A stále děláš hlouposti

Jsi jen člověk jako já.
a Ty jsi – Já.

Krása i Ošklivost
Radost i Zlost
Moudro i Hloupost
Můžu mít sama sebe dost?
Autor Alasea, 28.04.2009
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: Zpátky, Agniezka, Aurora., Allainila, kikis, enigman, Bíša, Lilly Lightová, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

můžeš..;o)

21.07.2009 12:35:00 | Agniezka

Dost dobrý...připomíná mi to jednu mojí oblíbenou píseň..I'm...vždyť víš:D

29.05.2009 16:04:00 | Aurora.

Mé já mi taky očas přerůstá přes hlavu...

01.05.2009 19:42:00 | kikis

Sálá z ní upřímnost a pocity...

28.04.2009 19:38:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí