druhá

druhá

Anotace: ... nostalgie

Rozerve bránu prudké mlčení.
Prší ocel a okvětní lístky
dotyky mlhy na tvářích
V zřícené veži s čepelí
a poslední steč není daleko
jen co padne tma...
V krvavém prameni utone
co nehodno ovládnout oteže
spřežení noční můry.
Do dalšího večera vstoupím
popírajíc utržené rány
a v rozťatém pancíři rudý diamant.
A stín mi tleská
Autor GM, 28.04.2009
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., WAYWARD, 6thSun, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kokr ti taky tleská, ta je jak šipka v nataženým samostřílu

16.05.2009 15:13:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí