Stáří

Stáří

Anotace: ..Vlastně mě napadlo, že některé by to mohlo urzit - ale není to tak myšleno

Smrad stáří
dere se mi do nosu
a na čelo kreslí mi
hluboké vrásky

a já
já jen nečinně sedím
a čekám.
Čekám,
až se
chvějící ruce
kostnaté prsty
ústa bez zubů
a krátká pamět
budou týkat i mě

Ale teď,
čas je jen pojmem,
abstraktní obrazec
nečinně se povalující okolo
A tak,
nemusím se bát dnů
kdy nebudu
o nic víc zbytečná
než teď.

Alespoň prozatím.
Autor Fried Green Tomatoes, 28.04.2009
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: HarryHH, kikis, Kapka, její alter ego, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... zrnka písku si tyhle otázky nekladou ...

***-... a přesto jsou, ...

13.08.2009 12:15:00 | HarryHH

je lepší to neřešit....stejně s tím nic nenaděláme...

06.05.2009 15:46:00 | Fuori dal mondo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí