tohle se nikdy nezmění

tohle se nikdy nezmění

Anotace: trochu, ale jen trochu..

s postupem času přicházím na to,
že nejvíc lže člověk sám sobě..

já sobě lžu, když si znovu a znovu říkám
tohle už bylo na posledy, už se to nestane

s každou tou prohrou, s každým zklmáním
otevírají se mi oči, začínám chápat,
že tohle všechno stojí na mizerných nohou
že všechno co vidím, vidím špatně

a s každým tím pádem na zem,
a každým vnořením se zpět do mé mysli
nalézám odpor neskutečné síly,
vidím znechucení z toho všeho,
z čeho se skládá tenhle můj život a vše v něm

sny a touhy tak bolí, že ani slzy nepomůžou
a všechno je tak hnusné, tak.. reálné

ale jak z toho uniknout? a je vůbec důvod?
proč tohle všechno? proč teď a tady?
nekonečné otázky debilnější než kdy dřív
a to jen pro ty oči, ty myšlenky, pro to všechno
čím jsem
čím nechci být
co nechci vidět
co nechci cítit
na co nechci myslet
NECHCI!
Autor dream in emptiness, 28.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: JohnyD., Helena Buchtová, Lioness, Emory, Bíša, shakespeares, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ano, to udělej...

05.05.2009 21:58:00 | Bíša

tak si zkus to slovo opakovat...a pak si dej pryč to NE a zamysli se nad tím zbývajícím...

29.04.2009 18:13:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí