Kamarádská výpomoc

Kamarádská výpomoc

Anotace: tak jsem zas potkala další inspiraci...

KAMARÁDSKÁ VÝPOMOC
Děkuji pane, už nechci!
Seber se a vrať se mi zpátky.
Jedna hladová tady na tebe čeká.
Ruce má v klíně a nejsou složeny.
Hledá tebe, tvoje doteky, vzrušení,
Jestli si je někde v té lepkavé hloubce nenechal.
Nenechal!
Až znovu tě spatřím, uhodím tě na tvář.
Líce budeš mít krvavé.
Vím, že mi odpustíš,
v našem spojení násilném
Autor Ja-Mijina, 28.04.2009
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí