ČEKANKA

ČEKANKA

Anotace: hanson

Nechci tě pustit
Nechci zapomenout
A už vůbec vědět
Že jsi odešel
Že jsi někde jinde
Že ses tam vrátil
Tam…
Beze mě…
Chci otočit měsíc zpátky
Zabořit tvář do tvého kožichu
Ucítit zázvorovou vůni
Kterou jsem měla rozprostřenou
Na svém těle a v horkém klíně
Které ještě nedávno byli jenom tvoje
Vrať se zpátky
Vrat se do mne
Prostři se – jsem hladová
Miluj mě s vášní nebo bez ní
Rozhodni se, jak chceš…
Zapomenu na své milence
Budu jenom tvá , hluboká tůň…
Než zase odjedeš
Stýská se mi po planiskách…
Autor Ja-Mijina, 28.04.2009
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí