Zpitka

Zpitka

Anotace: V alkoholu je pravda??

Zšedlá pavučina, večerní klid,
slizký náhrobek, opilců byt,
co skrývá to doupě hříchu?

Mezi flaškami tu leží,
dívky zpité do němoty,
v paneláku, v podvěží,
s chlapci z ruské roty.

Noc byla samý smích a křik,
dívčí rej a mužský ryk.
Co jim však zůstalo po této noci?
výčitky svědomí, břichabol,
prokletá slůvka svištící kosy.

Přítel alkohol vypůjčil jim křídla,
vzlétli do oblak a do ráje,
ráno však tvrdě přistáli do horkého vřídla,
snů a nesplněných přání, báje,
co vždy končí kocovinou....
Autor Boudicca, 28.04.2009
Přečteno 844x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, WAYWARD, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za obsah i napsání ST

12.06.2009 09:53:00 | WAYWARD

jako bychom to vsichni neznali... pomijive lihove perute ktere zanesou nas nize nez jsme si dokazali predstavit....dekuji za tento pohled...tip

28.04.2009 21:52:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí