Domov

Domov

Anotace: ..jak se mění pohled na domov..

Když jsem byla malá,
domov byl tam,
kde byly hračky, postel, maminka.

Když jsem byla starší
a chtěla jsem poznat svět,
myslela jsem, že mi samota svědčí
a můžu všude sama uspět.

Však domov není jen byt,
je to láska, porozumění, klid,
schovka před celým světem,
je i naší duši světlem.

Teď domov je pro mě tam,
kde jsi ty.
Dveře pomalinku odmykám,
budeš tam?
Autor netopýr, 28.04.2009
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, Tanzania, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byl tam?ST

28.05.2009 09:28:00 | Tanzania

... ST!

29.04.2009 10:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí