stydlivost

stydlivost

Anotace: dejme tomu že píšu u tom co mě štve:)(vymyšleno narychlo:( tak je to trochen chabsi)

Už vím jak se cítí ve vodě rak
Když se mu smějí že rudne
Už vím jak se cítí tučnák když mu kradou frak
Ó to je tak obludné

Už vím co to znamená být rudá od hlavy až patě
je to jako vzít si cholerika chotě
naběhne a zrudne cholerikova tvář
rudým tvářím stydlivosti neunikne ani lhář
Autor drew, 23.10.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A viš, že to vůbec není špatné?

25.10.2005 10:16:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí